ICT Valley. Flexibele ICT work space in Almere Buiten.

Een uniek kantoorconcept voor ICT-professionals

OFFICE AS A service

Office as a Service, dat concept begrijp jij als ICT'er. Full Service, zodat jij je kan concentreren op datgene waar je goed in bent. Alles hebben we voor je geregeld.
Van fantastische fair trade bonenkoffie tot supersnelle WiFi en internetverbindingen. Een Secure netwerk-omgeving die voldoet aan de hoogte eisen. Parkeren op eigen terrein. State-of-the-art vergaderplekken met Smart Screens en video-conferencing. Of je nou een Windows- of Mac fan bent, het werkt altijd. Trendy overlegplekken en akoestische loungebanken om de koppen bij elkaar te steken. Even die koppen leegmaken? Ga poolbiljarten of darten met je collega's of spring op de Hometrainer-werkplek. Pantry's, keuken, koelkasten en lunchruimte - het staat allemaal voor je klaar. Neem je zelf lunch mee of laat je je verwennen door de catering-service?

Desgewenst richten we je kantoor volledig in met modern meubilair dat aan alle arbo-eisen voldoet. Er is een uitgebreide kantine met keuken om met je collega's of medehuurders te lunchen. Zelfs een balkon voor zonnige dagen. Hiernaast zijn alle zaken geregeld voor je zoals toegangscontrole, alarm, klimaatinstallatie, airconditioning, schoonmaak,

Kortom, je hoeft letterlijk alleen maar je laptop mee te nemen en je kan aan de slag!

OAAS

As a Service, daar weet je alles van. Schaalbaarheid, onderhoudsvrij en kwaliteit. Dat hebben we vertaald naar onze kantooromgeving: Office as a Service. En daar mag je hetzelfde van verwachten.

COMPLEET

In een Office as a Service mag je verwachten dat aan alles is gedacht en alles geregeld is. Dat is ook zo in ICT Valley. En mocht je toch nog een wens over hebben, vertel het ons!

VAN DEZE TIJD

De uitstraling, inrichting en mogelijkheden van ICT Valley zijn volledig van deze tijd. Dat wil jezelf, dat wil je voor jouw relaties. Want dat straalt ook op jou af.Wij zochten niet zomaar kantoorruimte maar een complete en inspirerende werkomgeving. Waarbij we niet alles zelf moeten regelen maar gebruik kunnen maken van alle services. Dat hebben we gevonden in ICT Valley.

BORIS JANSSEN, Manager Fellex