ICT Valley. Flexibele ICT work space in Almere Buiten.

Een uniek kantoorconcept voor ICT-professionals

LoCATIE

Als je een top workspace voor je bedrijf wil dan wil je er ook makkelijk komen en parkeren. Het representatieve bedrijventerrein Poldervlak is uitermate goed bereikbaar en files van en naar Almere bestaan vrijwel niet. Parkeren op eigen terrein met zelfs een highspeed laadpaal voor elektrische auto's. Gratis bezoekerplaatsen. Ideaal voor jou en jouw relaties!

Voldoende parkeerplaatsen

Parkeren en laden

Voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein, met gereserveerde parkeerplaatsen voor bezoekers. Ook is er een highspeed laadpaal (22 Kw) voor elektrische auto's beschikbaar.

Representatief bedrijventerrein

Poldervlak

ICT Valley ligt op het bedrijventerrein Poldervlak. dit is een goed bereikbaar en representatief bedrijventerrein. De Gemeente Almere voert een actief welkomstbeleid voor ondernemers en dat is te merken.

Safety First!

Veiligheid

ICT Valley heeft alles gedaan aan inbraakpreventie. Denk aan alarm met doormelding, brandpreventie, omheining en onbreekbaar glas. Ook zijn alle fysieke beveiligingsmaatregelen genomen die horen bij bekende ICT-certificeringen.Bereikbaarheid en bij het pand kunnen parkeren zijn een must voor ons. Dat is de reden dat we vanuit de Randstad naar Almere zijn verhuisd. Het is een verademing om nooit meer in de file te staan.

AHMED SHARIF , Concours