ICT Valley. Flexibele ICT work space in Almere Buiten.

Een uniek kantoorconcept voor ICT-professionals

Faciliteiten

Als ICT professional ben je natuurlijk gek op Plug & Play. En dat is ICT Valley ook. Desgewenst richten we je kantoor volledig in met modern meubilair dat aan alle arbo-eisen voldoet. Er zijn moderne vergaderruimtes met Smart Screen en video-conferencing. Of je nou een Windows- of Mac fan bent, het werkt altijd. Er is een uitgebreide kantine met keuken om met je collega's of medehuurders te lunchen. Even darten om die muisarm los te gooien doe je in de Gameroom. Even aan je cardio werken? Pak de hometrainer werkplek en werk je fit. Er is zelfs een terras voor zonnige dagen. Hiernaast zijn alle zaken geregeld voor je zoals toegangscontrole, alarm, klimaatinstallatie, airconditioning en schoonmaak. Voor de ICT'ers: WiFi, UTP & Patchkast, eigen VLAN en VPN. Uiteraard hebben we gezorgd voor binnenbeplanting, vloerbedekking, wanden, (LED) verlichting en lamellen. Aan alles is gedacht.

Kortom, je hoeft letterlijk alleen maar je laptop mee te nemen en je kan aan de slag!


INRICHTING

Desgewenst richten we jouw werkplekken compleet in met hoogwaardige kantoormeubels en stoelen. Uiteraard voldoen die aan de hoogste arbo-eisen. Letterlijk plug & play kantoorruimte!

WORK HARD, PLAY HARD

De tijd dat kantoren 4 muren en een deur waren ligt gelukkig achter ons. ICT Valley geeft je de mogelijkheid te ontspannen én inspannen. Met je collega's of mede-ICT'ers.

FOCUS

Focus op je klanten en je bedrijf. Dat is een garantie voor succes. Die focus heb je want je hoeft nergens anders aan te denken. Dat hebben wij namelijk al voor je gedaan, alles is geregeld.Dat je als start-up niet alles hoeft te regelen zoals meubilair, netwerk, inrichting scheelt je niet alleen een pak geld. Het zorgt er vooral voor dat je snel in business bent en je kan focussen op waar het om gaat: het opbouwen van je bedrijf.

CATELIJNE DIERDORP , Creative Foxes